2009. szeptember 10., csütörtök

Időpont végleges: szeptember 26-a, továbbá menetrend és étkezés

Osztály vigyázz! >;-)

Véglegesítettem az időpontot: szeptember 26-án találkozunk. Kérem, mindenki írja be a naptárába!

A menetrend:
15:00 - Találkozó a Gimnáziumban, az régi ülésrend elfoglalása, kötetlen beszélgetés;
17:00 - Gyülekező a Galagonya Pinceborozóban, köszöntő ital;
17:30 - Egyéni élménybeszámolók, mindenki részéről 2-3 percben;
19:30 - Vacsora, közben a távolmaradók körkapcsolása;
20:00 - Kötetlen beszélgetés.

A fogyasztási lehetőségek:
A Pinceborozóba (címe: 1036 Budapest, Lajos u. 70. fsz., de a Galagonya utcából nyílik) érkezéskor mindenki egy kis üdvözlő kóstolót kap. A vacsora a ház specialitása lesz: főtt füstölt csülök tormával, tejfölös öntettel, főtt tojással. Ennek egységára lesz, aminek az értékét a napokban fogom kiszámolni és amelyet szeretném, ha a találkozó előttig átutalnátok, vagy átadnátok nekem. Ezen felül a fogyasztását mindenki maga fizeti. A borozó bora nagyon jó: a Frittmann borászat legjobb borai, amely pincészet 2007. év bortermelője lett. Bátran ajánlom a borkedvelőknek. Ha valakinek az étkezéssel kapcsolatban különleges kérése van (nem szereti a csülköt, vegetárius) kérem, mihamarabb jelezze, mert számára valamely hagyományos ételt be tudjuk szerezni. Kérem, itt legyetek tekintettel arra, hogy a borozóban nincs konyha, tehát az egyéni igényeket nehezen tudjuk kezelni. Kivételes esetben persze megértem igényt, de ha lehet, akkor mindenki válassza a közös menüt.

A találkozó ideje alatt terveim szerint a hozott képekből mindegyiket szeretnénk számítógépre vinni. Egy segítségünk az élménybeszámolók alatt be fogja szkennelni azokat, ezért kérek mindenkit, ha van régről előhívott fényképe, akkor hozza el.

Terveim szerint a találkozóról egy kisebb tablót szeretnék készíteni, amin szerepel a 20 évvel ezelőtti és a mai képünk is. Az előbbi kicsiben a nagyobb jelenkori mellett. Láttam már ilyet, nagyon jó ötlet, jó emlék. Persze ebben nem kötelező részt venni, de aki nem lesz rajta, hiányolni fogjuk.

A tanároknak szóló meghívókat holnap postázom. Megígértem nekik, hogy segítünk az oda- és hazajutásukban. Akinek lesz lehetősége a szállításban részt venni, kérem, jelentkezze nekem.

Aki végül azt jelezte, hogy nem tud eljönni, annak lehetőségem szerint a saját Skype bejelentkezésemen lehetősége lesz egy pár percre bekapcsolódni. Kérem ezt is jelezzétek nekem, hogy be tudjalak benneteket osztani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése